BANNERS BONART_1280x150

Exposicions

Una passejada per les arquitectures portuàries d'Europa

Una passejada per les arquitectures portuàries d\'Europa
bonart barcelona - 19/10/19

L'exposició Arquitectures arran d’aigua s’inaugura el proper dimecres 30 d'octubre al Museu Marítim. Es tracta d’una capbussada a l'Arxiu del Premi d'arquitectura contemporània de la Unió Europea - Premi Mies van der Rohe.

Els espais portuaris constitueixen un dels territoris on la transformació de la ciutat europea contemporània s'ha mostrat amb més intensitat. Fruit de la col·laboració amb Arquitectes per l'Arquitectura, una selecció de 68 obres de l'Arxiu de l'EU Mies Award ens narra amb imatges, audiovisuals i maquetes les particulars històries d'aquestes arquitectures que construeixen nous espais de relació de la ciutat amb l'aigua.

El panorama que defineixen les successives edicions del Premi proposa el joc de múltiples lectures i, de la mateixa manera que es va fer amb publicacions com ATLAS o exposicions com Spanish Architectures, Crònica des d'Europa, cada filtre que s'aplica genera una nova mirada, una nova informació. Aquesta és ara la de l'arquitectura dels waterfronts europeus.

Eude, genericthumbnail_arranzbravo. general 04-2014

Et poden
Interessar
...

banner_aire_bonart_horitzontal