BannerFCC_Bonart
L’alcalde rep el conte “La xicota del drac” de Duaita Prats

Notícies

L’alcalde rep el conte “La xicota del drac” de Duaita Prats

bonart banyoles - 07/11/14
Baner_SantiMoix_Bonart_180x180Impremta Pages - banner-180x178
L’alcalde de Banyoles, Miquel Noguer, juntament amb la regidora Joana Vilà, han rebut de mans de l'artista i periodista, Duaita Prats, el conte “La xicota del Drac de Banyoles”, escrit per ella mateixa i per l’autora local, Elisabeth Saus. El lliurament s’ha escenificat a l’alcaldia de la ciutat, on els seus representants han rebut un exemplar d’un primer tiratge limitat a 8, realitzat amb paper natural fabricat a Banyoles. El conte, nascut amb vocació de llegenda, explica la història d’amor entre el drac de Banyoles i una dona d’aigua, i es permesa la seva lliure reproducció, ja que ha estat donat als ciutadans de Banyoles i a tothom que se’n vulgui fer ressò.

En els darrers anys, des del seu taller a la Garrotxa, Duaita Prats s’ha dedicat especialment a l’escultura i al foto art. Treballa entre d'altres en la col·lecció “Les dones imaginàries”, iniciada el 2011, unes peces sorgides al voltant de la figura de les dones d'aigua que serveixen per expressar el nostre vincle amb la natura, de les quals la Xicota del drac també en forma part.

Podeu descarregar-vos el conte a www.duaitaprats-tau.com

A la imatge, l’alcalde de Banyoles, Miquel Noguer; l’artista i periodista Duaita Prats; i la regidora Joana Vilà, amb el conte “La xicota del Drac de Banyoles”.

Et poden
Interessar
...