BannerFCC_Bonart

Convocatòries

Pep Àvila guanya l'or dels Premis Lux 2014

Pep Àvila guanya l\'or dels Premis Lux 2014
marta-sentis-bonart-180x180Impremta Pages - banner-180x178
bonart - barcelona - 28/11/14
La controvertida obra de Pep Ávila, Cuida el perfil dels teus fills guanya l'or en la categoria de publicitat dels Premis Lux 2014 fent un joc provocatiu amb la idea del perfil físic i el perfil virtual de les xarxes socials. L'Associació de Fotògrafs Professionals d'Espanya (AFPE) va atorgar els Premis LUX al CCCB-Centre de Cultura Contemporània de Barcelona amb un gran èxit d'assistència de públic. Aquesta edició passarà a la història per aconseguir la participació de 209 fotògrafs.

L'or en la categoria de publicat dels Premis Lux ha recaigut en l'obra de Pep Àvila, "Cuida el perfil dels teus fills". La campanya va partir de la idea brillant d'un equip creatiu de TBWA Barcelona, liderat per Ramón Sala i Roger Cano, que juga amb la idea del perfil físic i el terme de perfil tal com s'aplica a internet, és a dir, com a façana visible de qualsevol persona a la xarxa. La idea algú que pot amagar-se darrere d'un perfil a Facebook es fa real en la fotografia guanyadora, i el resultat és impactant. En realitat és una campanya que juga amb el xoc i la provocació a partir de la literalitat del missatge: qui s'amaga darrere el perfil dels amics dels teus fills?

La resta d'ors van ser per Nando Esteva amb "Al-Fam" (Projecte Personal), José Luis Beneyto amb "Lovely" (Moda i Bellesa), Maria Dolors González-Luumkab amb "CRF. Centres de Recuperació de Fauna (Reportatge Documental), Francisco Jesús Fernández Tornel amb "T'he trobat tant a faltar ..." (Reportatge Social), Pol Viladoms amb "Hold Out" (Arquitectura i Interiorisme), Kiku Piñol amb "Russkiy Land" (retrat), Ignacio Palacios amb "Salar d'Uyuni" (Paisatge i Natura) i Júlia Hernández (JuliaArtPhotography) amb "Te a les 5" (Bodegó i Producte). Així mateix es van atorgar guardons de plata i bronze en aquestes mateixes categories, i també en les d'Industrial i Junior, sent aquest últim per la jove promesa Patric Marín pel seu treball "La pell rude de l'elefant".

A la imatge, Cuida el perfil dels teus fills de Pep Ávila.

Et poden
Interessar
...