banner-elscatala-817x88px
Exposició de la primera Biennal d’Art Gastronomic de Cambrils

Notícies

Exposició de la primera Biennal d’Art Gastronomic de Cambrils

bonart cambrils - 04/12/14
Baner_StellaRahola_Bonart_360x356220317_Verdu_Bonart-180x180
La primera Biennal d’Art Contemporani Gastronòmic de Cambrils es prepara per acollir més de 25 activitats que uniran dos àmbits característics i diferenciadors de Cambrils: la cultura i les arts amb la gastronomia. El programa inclou activitats tan diverses com exposicions, conferències, teatre, música, cinema, literatura, projeccions de fotografies, visites guiades, tallers creatius i l’art efímer dels cuiners de Cambrils.

El programa arrencarà el 6 de desembre a les 19 hores amb el lliurament del premi de la primera Biennal d’Art Gastronòmic i el 5è Premi de Narrativa Marítima de Cambrils a la Sala de Plens. Posteriorment, a la Sala  Àgora, s’inaugurarà l’exposició de la Biennal, formada per les 18 obres de diferents disciplines artístiques escollides pel jurat.

El jurat de la Biennal està format pel regidor de Planificació de la Ciutat i Cultura, Francesc Garriga; la directora del Bòlit Centre d’Art Contemporani de Girona, Carme Sais Gruart; la directora del Centre d’Art Contemporani de la Panera de Lleida, Glòria Picazo Calvo, el director de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils, Jordi Jardí Serres, director de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils i l’ artista visual i comissari independent Aureli Ruiz Torres.

Et poden
Interessar
...

817x88-HISTÒRIA-DE-L'ART[1]