Expo Josep Coll 2022 baner
Presentació del disc \

Notícies

Presentació del disc "Do re mi fa fred" al Museu de la Vida Rural

bonart l'espluga de francolí - 05/12/14
thumbnail_arranzbravo. general 04-2014La-Galeria-201602-recurs
El Museu de la Vida Rural de l’Espluga de Francolí presentarà el 12 de desembre a les set de la tarda l’àlbum musical Do re mi fa fred. L’hivern en cançons amb música i lletres de Ferran Andechaga i Sergi Esparza i il·lustracions de Jèssica Llagostera. L’àlbum, que ha vist la llum gràcies al micromecenatge, és el primer projecte d’Edicions i Creacions La Musca, que també es presentarà com a nou projecte empresarial.

Do re mi fa fred. L’hivern en cançons és un recull de cançons de nova creació relacionades amb l’hivern, adreçades a infants de fins a dotze anys, però pensades perquè agradin, també, a gent de totes les edats. Andechaga i Esparza es basen en elements propis del folklore hivernal català per composar deu temes de ritmes variats, des del txa-txa-txa, al blues, el rock o l’ska. El caganer, l’home dels nassos, les calçotades o el carnaval, entre molts d’altres, formen part d’aquestes deu cançons que Jèssica Llagostera il·lustra en un llibret interior. Al final del disc s’hi troben els deu temes en versió instrumental perquè petits i grans puguin cantar-los a casa.

Els autors

Ferran Andechaga és creatiu musical amb àmplia experiència en programes radiofònics i televisius de Catalunya. Ha compost des de 2005 fins ara més de 600 peces musicals entre inèdites i versions.  Treballa actualment al programa Zona Zàping de Televisió de Catalunya i amb els encàrrecs particulars que rep.

El músic Sergi Esparza combina la seva presència en diversos grups amb la docència musical a l’Escola Municipal de Música de l’Espluga de Francolí. Ha participat en projectes de música popular catalana, ha escrit guions per a concerts didàctics infantils i ha estat cocreador de músiques per a espectacles, sintonies de ràdio, cantates... També ha elaborat les partitures per a l’edició del Cançoner de Jordi Francolí.

Jèssica Llagostera, per la seva banda, combina la seva faceta d’il·lustradora amb la feina de mestra d’educació infantil. L’estiu del 2014 va ser l’autora de la performance Carrer les Tines  a la Catedral del Vi de Nulles, en motiu de la 3a edició de la Vinitfest.

Et poden
Interessar
...

Banner-Resonancias-817x68px_v1-cat