MG_Bonart-1280x150p

Exposicions

Exposició Fons Municipal d'Art 2011-2019 al Castell de Benedormiens

Exposició Fons Municipal d\'Art 2011-2019 al Castell de Benedormiens
Del 26 d'octubre al 24 de novembre de 2019, el Castell de Benedormiens de Platja d'Aro acull l'exposició Fons Municipal d'Art 2011-2019.

El Fons Municipal d’Art, constituït exclusivament per les donacions dels artistes que han exhibit la seva obra en els espais expositius del municipi, recull obres de qualitat desigual i no respon a un discurs artístic estructurat i cohesionat. La col·lecció és eclèctica en mitjans, formats, tècniques, moviments i estètiques, amb molts accents i amb una gran proliferació de llenguatges artístics, cal situar-lo en una diversitat d’expressions que posen de relleu intencions, inquietuds i preocupacions estètiques contemporànies, i és el testimoni de la suma d’esforços a l’hora de tirar endavant un projecte comú.

El Fons Municipal d’Art compta amb una col·lecció d’obres d’art que comprèn, principalment, un llarg període de l’art català, i cada vegada més, compta amb més peces d’artistes importants en l’àmbit internacional. Centrada en diferents corrents, tant abstractes, com de ressò figuratiu i realista, amb una visió exhaustiva de la concepció tradicional del paisatge i la figura. 

Cronològicament, el fons arrenca amb els hereus de la pintura tradicional catalana i, en les opcions d’avantguarda, agermana els artistes de la generació de la postguerra provinents de Dau al Set, l’informalisme, l’abstracció, la neofiguració, la nova fornada de pintors sorgits als anys setanta, i la diversitat pictòrica dels anys vuitanta i fins als nostres dies. 

 

 
bonart-1_1180x180CAT

Et poden
Interessar
...