FCC-Segell-banner4
L\'obra d\'Ananú Gonzales-Posada a la Galeria Balaguer

Exposicions

L'obra d'Ananú Gonzales-Posada a la Galeria Balaguer

bonart barcelona - 18/12/14
Baner_Viladot_Bonart_360x356banner-elscatala-180x180px
La galeria Balaguer presenta per primera vegada, en una mostra individual, l’obra d’Ananú Gonzales-Posada.

Tot partint d’elements aparentment senzills, l’autor emfasitza les complexitats i contradiccions dels objectes i l’entorn que l’envolta. Els treballs d’Ananú Gonzales-Posada ressalten per la innata força de la naturalesa, per la seva nuesa i per les contradiccions que n’obté.

Paper, cartró o ciment són els elements que constitueixen l’esquelet de l’obra d’Ananú Gonzales-Posada (Lima, 1973), artista que posa en evidència els subtils marges que envolten el nostre dia a dia.

Mitjançant la combinació de mitjans tan diversos com ara el dibuix, la instal·lació, els objectes i la fotografia, Gonzales-Posada qüestiona l’espai en relació amb les seves mesures i a la percepció que en tenim.

Ananú minimitza els límits entre els objectes, les línies i els espais on són. En conseqüència, veiem com les seves creacions generen uns espais abstractes de direccions contraposades. Aquest espai imprecís serveix a l’autor per portar-nos a un territori on és fàcil experimentar emocions com ara l’humor, el dubte o la poesia.

Les obres d’Ananú busquen abstraure sensacions i idees quan són traduïdes al mitjà visual.

El seu procés de treball reflecteix una observació aguda, directa i forta sobre la rutina de la vida urbana. Una vida en la qual les arquitectures alternatives conviuen amb presències invisibles.

L’exposició restarà oberta de l’11 de desembre a finals de febrer del 2015.

A la imatge, S/t, ceràmica esmaltada de Ananú Gonzales-Posada.

Et poden
Interessar
...

BONART-817x68-Cervells