Expo Josep Coll 2022 baner
La Fundació Pilar i Joan Miró editarà l’obra “El ojo Miró”

Notícies

La Fundació Pilar i Joan Miró editarà l’obra “El ojo Miró”

bonart palma - 20/12/14
thumbnail_arranzbravo. general 04-2014Nial nou-180x178
El tinent de batlle de Cultura i Esports de l’Ajuntament de Palma, i president de la Fundació Pilar i Joan Miró de Mallorca, Fernando Gilet, ha signat un conveni amb Joan Punyet, net de l’artista, i Jean Marie del Moral, per a la edició de l’obra El ojo Miró, de la qual ambdós són coautors. Gilet s’ha mostrat “molt agraït tant a la Successió Miró, en particular a Joan Punyet, com a Jean Marie del Moral pel seu esforç i col·laboració”, donat que mitjançant aquesta edició, “de gran nivell i qualitat”, s’ajudarà a “divulgar, enaltir i conservar aquells objectes i senyes d’identitat mironianas que només ens trobem al Territori Miró de la FPJM”.

Gràcies a aquest conveni, a través del qual la FPiJM obté els drets de reproducció, distribució i venda de l’obra, s’aprofundeix en la relació Palma-Miró, ja consolidada mitjançant activitats diverses. La recent exposició "La Llum de la Nit", que comprèn mig centenar d'obres de l’artista, o el nou tiquet que permet, per 30 euros, conèixer tot l’univers de Miró present a l’illa, incloent museus, el Tren i el Tramvia de Sóller, han estat exemples propers de la plena identificació de la ciutat com a Territori Miró. Al respecte, el tinent de batlia ha subratllat que “la força Miró-Palma és imparable, i aquesta iniciativa suposa un nou impuls gràcies a la singularitat que atresora la nostra fundació mallorquina”.

El conveni signat suposa la cessió per part dels coautors dels drets de reproducció, distribució i venda de l’obra per qualsevol mitjà, per un període de cinc anys prorrogable anualment, per un màxim de dues edicions anuals d’entre 1000 i 1500 exemplars. Així mateix, els coautors autoritzen l’ús de la seva imatge com a element promocional, al igual que la del propi Joan Miró, i es comprometen a assistir als actes de promoció i difusió que es duguin a terme al voltant de l’obra.

Et poden
Interessar
...

BONART_BANNER-POSTECTURA-817x68