BannerFCC_Bonart
Visita tàctil a l\'obra de Dalí al Museu d\'Art Modern

Notícies

Visita tàctil a l'obra de Dalí al Museu d'Art Modern

bonart cartagena - 22/12/14
Baner_CarlosPazos_Bonart_180x180_v2thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021
La Conselleria d'Educació, Cultura i Universitats de Múrcia ha organitzat una visita de Nadal al Museu d'Art Modern de Cartagena especialment dissenyada per a col·lectius amb discapacitat visual o auditiva, i oberta a la participació de tot tipus de públic, en la qual els participants podran conèixer l'obra de Salvador Dalí a través de sentits com el tacte o l'oïda.

La directora general de Béns Culturals, Maria Comas, ha subratllat que "es tracta d'una iniciativa a través de la qual es podrà conèixer l'obra del genial artista d'una manera diferent". "Estem acostumats a percebre el món, sobretot, a través de la vista, però l'art ens convida a utilitzar altres sentits ia descobrir la realitat a través d'altres punts de vista", ha afegit.

La visita, de prop d'una hora de durada, se centra en diferents aspectes de la vida i l'obra de l'artista i fa especial èmfasi en una de les facetes menys conegudes de Salvador Dalí, la d'escultor. D'aquesta manera, ia través del tacte i l'oïda, els participants podran fer una interpretació lliure i acostar-se al fenomen artístic des d'una perspectiva diferent.

La visita, que és de caràcter gratuït, tindrà lloc el dia 28 de desembre a partir de les 11.30 hores i s'organitza en grups de 15 persones com a màxim. Per obtenir més informació els interessats poden dirigir-se al museu, contactar a través del correu electrònic muramcartagena@gmail.com o trucar al telèfon 968.501.607.

Et poden
Interessar
...