1280x150CAT

Exposicions

Manel Doblas presenta “Rastres itinerants” a la Sala Rusiñol

Manel Doblas presenta “Rastres itinerants” a la Sala Rusiñol
bonart sant cugat del vallès - 05/01/15
La Sala Rusiñol de Sant Cugat del Vallès presenta l’obra més actual de Manel Doblas, artista que ens descriu el pas del temps; d’un temps que ell, en el fons, voldria que anés tan ràpid com el tren de la seva imaginació plàstica que, rabent, va per vies que actualment constitueixen una part important de la seva obra.
Nascut a Humilladero (Màlaga), l’any 1957, però format des de molt jove a Catalunya i amb una mentalitat ben arrelada entre nosaltres, fa força anys (que ...) com a pintor. Seguí el camí de les col·lectives a partir de 1981 i realitzà la seva primera exposició individual l’any 1992, precisament en aquesta mateixa Sala Rusiñol on ara ens el trobem de nou. Ha guanyat molts premis a diversitat de llocs i no li ha fet res participar amb assiduïtat en concursos de pintura ràpida arreu de l’estat espanyol. Això, que per a altres pot resultar un entrebanc, perquè després d’ajudar a guanyar a trobar fórmules que defineixen l’estil moltes vegades porta a arbitrar maneres recurrents, en el seu cas ha representat un sistema altament útil per a trobar-se a ell mateix i poder dir amb propietat allò que desitja.

En aquesta ocasió, Doblas s’ha centrat, bàsicament, en dues temàtiques ben diferents però que tenen com a comú denominador els “Rastres itinerants”. D’una banda els interiors de cafès, que ens permeten submergir-nos en ambients carregats de vivències on la gent va i bé. D’altra banda les vies de tren que, tot i solitàries, ens deixen imaginar constants viatges pels seus encreuaments.
La inauguració, amb la presència de l’artista, serà el dia 9 de gener a les 19.30 h. El comentari crític anirà a càrrec de Josep M. Cadena.
Visites Palau Moja_180x180bonart-1_1

Et poden
Interessar
...