BannerFCC_Bonart
Del 9 al 12 de gener, segona edició d\'Art/Cartagena

Certàmens

Del 9 al 12 de gener, segona edició d'Art/Cartagena

bonart cartagena d'índies - 06/01/15
BONART-180x180-SADEBaner_MarDeFons_Bonart_180x180
Del 9 al 12 de gener del 2015 se celebra a Cartagena d'Índies Art/Cartagena, fira internacional d'art. A l'hotel Bóvedas de Santa Clara hi participaran les següents galeries: Luis Pérez, C-Arte, Imaginart, Logo, Bernal, Alfredo Melgar, LGM, Graphic Art, Alfredo Ginocchio, D¡Museo, Espacio, La Pred, Nueve Ochenta, Mpa i Casa Cuadrada. A la Casa Pestagua hi seran presents el Museo Fernando Pradilla, Klaus Steinmetz, X Espacio, Galeria Luciana Brito, Sextante, Okyo, Jacog Karpio, NH Galeria, CO Galeria Spa i Forum.

La fira és una iniciativa liderada per Walker Marketin Cultural que acull en dos hotels a un selecte grup de galeries amb una mostra variada d'art modern i contemporani i contemporani llatinoamericà. Després de l'èxit aconseguit en la primera edició realitzada el gener del 104, que ca comptar amb la presència de més de 2.000 visitants, la fira torna amb forá i amb ganes d'aconseguir un complet èxit.

Imaginart de Barcelona participa amb Franklin Aguirre, William Barbosa, Nadia Benatar, Martha Boto, Narcís Gironell, Priscilla González, Manuel Marín, Nohemí Pérez, Pablo Picasso, Lidó Rico i Victor Vasareluy.

A la imatge, Zebra Couple de Victor Vasarely presentat per Imaginart a Art Cartagena.

Et poden
Interessar
...