SAC-Bonart-817x88

Exposicions

Artur Mas visita l'exposició #ArtVeuiVot a la Fundació Valvi

bonart Girona - 13/01/15
Artur Mas visita l\'exposició #ArtVeuiVot a la Fundació Valvi
180x180-1Banner-180x180-CAT
El president de la Generalitat, Artur Mas acompanyant de l'alcalde de Girona, Carles Puigdemont i del representant territorial Eudald Casadesús va visitar a la Fundació Valvi de Girona l'exposició #ArtVeuiVot que s'havia inaugurat uns minuts abans amb parlaments de Joaquim Vidal, president de la Fundació Valvi; Xavier Vinyals, president de la Plataforma Pro Seleccions Esportives Catalanes; Pilar Parcerisas i Ignasi Domenech, comissaris i Franc Aleu en representació dels artistes. Mas va ser rebut amb crits d'Independència i va ser encoratjar pels assistents per seguir endavant en el procés sobiranista català. Va ser rebut pel president de la Fundació Valvi, Joaquim Vidal i per la directora de la Fundació, Maguí Noguer. L’exposició d’arts plàstiques #ArtVeuiVot es podrà visitar a la Fundació Valvi fins al 7 de febrer a la sala expositiva de l’Avinguda Jaume I de Girona.

#ArtVeuiVot és l’exposició que reuneix l’obra d’una vuitantena d’artistes que s’han unit per fer sentir la seva veu a favor del dret a decidir. Cridats per un seguit d’entitats de la societat civil catalana, han ofert les seves obres, que inclouen il·lustració, imatge gràfica, poesia visual, humor crític i propostes conceptuals o textuals. La mostra ha estat comissariada per Pilar Pacerisas i Ignasi Domènech i se s’ha pogut veure a Reus fins al 29 de novembre. Després es traslladarà a l’Acadèmia de Belles Arts de Sabadell (del 10 de febrer a l’1 de març).

A més, #ArtVeuiVot té una vocació participativa, i vol comptar amb la col·laboració activa de la societat civil, de la mateixa manera que està passant amb el procés sobiranista. La mostra ja compta amb diverses col·laboracions que nodreixen la part on-line de l’exposició i que es poden visualitzar a l’apartat Les vostres creacions de la web www.artveuivot.cat

Participen en la mostra Francesc Abad, Jordi Abelló, Pep Admetlla, Artur Aguilar, Franc Aleu, Vicenç Altaió, Ernest Altés, América Sánchez, Nora Ancarola, Enric Ansesa, ANT (Anthony Garner), Marcel·lí Antúnez, Eduard Arranz-Bravo, Francesc Artigau, Isabel Banal i Jordi Canudas, Leonard Beard, Jordi Borràs Abelló, J. M. Calleja, Jordi Cerdà, Montserrat Costa, Jordi Cuyàs, Marcel Dalmau, Quim Domene, Pep Duran, Begoña Egurbide, Esquerrà, Eulàlia, Evru, Ester Ferrando, Manel Fontdevila, Gabriel, Jesús Galdón, Ferran García Sevilla, Toni Giró, Francesc Guitart, Carles Hac Mor, Artur Heras, Insectotròpics, Joma, Salvador Juanpere, Lluís Juste de Nin, Antoni Llena, Robert Llimós, Francesca Llopis, Albert Macaya, Isidre Manils, Manel Margalef, Javier Mariscal, Enric Maurí, Xavier Medina-Campeny, Josep M. Mestres Quadreny, Miralda, Fina Miralles, Muntadas, Àlex Nogué, Pau Nubiola, Xavier Oriach, Jordi Pablo i Grau, Perejaume, Enric Pladevall, amb la col·laboració de Paula Pladevall i Lluís Solà, Josep Pla-Narbona, Lluís Puigbert, Carles Pujol, Joan Rabascall, Jaume Ribas, Àngels Ribé, Anton Roca, Benet Rossell, Francesc Ruestes, Aureli Ruiz, Carme Sanglas, Saralegui, Susana Solano, Carme Solé Vendrell, Jordi Tolosa, Vicenç Viaplana, Francesc Vidal, Joan-Pere Viladecans, Ester Xargay i Marga Ximénez.

Entitats promotores: Plataforma Pro Seleccions Esportives Catalanes, Assemblea Nacional Catalana, Òmnium Cultural, Associació de Municipis per la Independència, Coordinadora d’Associacions per la Llengua, Plataforma Per la Llengua, Ens de l’Associacionisme Cultural Català, Cercle Català de Negocis, Fundació Catalunya Estat, Associació Catalana de Professionals, Ciemen, Sobirania i Progrés, Sobirania i Justícia, Súmate, Col·lectiu Emma i La Fàbrica

A les imatges, a dalt, Artur Mas, Carles Puigdemont, Pilar Parcerisas i Joaquim Vidal a la Fundació Valvi. A sota, Parcerisas amb Artur Mas, Ignasi Domènech, Carles Puigdemont i Joaquim Vidal; "Dret a decidir" de Salvador Juanpere i "Gest" de Carme Sanglas  (Fotos Claudi Valentí).

Et poden
Interessar
...

300x600-Gaudí - Gene