banner-elscatala-817x88px

Exposicions

Mayoral prorroga l’exposició de Miró i Calder fins al març del 2015

bonart barcelona - 14/01/15
Banner_bonart_Espai_del_Peix_OCT21_AWBanner-Resonancias-180x180px_v1-cat
Mayoral Galeria d’Art celebra el seu 25è aniversari amb una exposició de Joan Miró i Alexandre Calder inaugurada per Joan Punyet, nét de Miró, on es mostren 40 peces entre elles: escultures, dibuixos, i pintures; a més de la dolça correspondència que mantenien entre ells. Part d’aquestes s’exposen a la galeria de Barcelona i la resta viatgen de fira en fira arreu del món (Rio de Janeiro, Londres, Madrid, Miami, Ginebra, Mèxic i Nova York) fins a finals de març de 2015.?Pròximament viatgen a Ginebra i a Mèxic.

Els dos artistes mundialment reconeguts tenien una entranyable amistat que es veia reflectida en les seves obres per la seva influència artística. Tal i com explica el nét de Miró: "els dos artistes foren dues mitges taronges que es van trobar a París". La seva afinitat artística i personal es va plasmar en obsequis únics que s’exposen en aquesta mostra per primera vegada, com per exemple, unes joies molt especials que Calder va fer per a la dona i la filla de Miró.

Aquesta exposició s’ha realitzat amb la col·laboració de la Successió Miró i la Calder Foundation. Mayoral Galeria d’Art està especialitzada en Miró, Dalí i Picasso i opera a nivell mundial assistint a les prestigioses fires internacionals d’Europa, Estats Units, Amèrica Llatina i Àsia.

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021