0324-banner-bonart-Racisme-1280x107px

Notícies

GRETA ALFARO, Premi adquisició 2019 de la col·lecció Cañada Blanch 

GRETA ALFARO, Premi adquisició 2019 de la col·lecció Cañada Blanch 
bonart valència - 25/10/19

L’artista Greta Alfaro ha estat distingida amb el premi adquisició 2019 de la col·lecció Cañada Blanch per l’obra European Dark Room.

Des l'impuls del premi, s'intenta subratllar tant el compromís cultural del sector galerístic valencià representat per La VAC (Associació de Galeries d'Art Contemporani de la Comunitat Valenciana), com les relacions econòmiques  i intel·lectuals promogudes històricament per la Fundació, nexes als quals la Universitat de València no ha estat mai aliena i que, en aquesta edició, s'han potenciat en tots els àmbits.

Així mateix, la present exposició intenta posar això en valor, ja sigui mostrant la tasca d'artistes i galeristes, contribuint a configurar les línies estètiques del que progressivament podria assentar el fons artístic de la Fundació, o reflexionant i debatent al voltant dels símptomes del nostre temps. En definitiva, assolir la mesura i gaudi del mateix a partir del fet artístic contemporani en la seva tramada heterogeneïtat d'alternatives, esquemes, suports i arguments.

A la imatge, detall de ‘European Dark Room’ de Greta Alfaro.

Baner-generic-180x180_Banner-Camara-domestica-180x180px_v1-cat-1

Et poden
Interessar
...

Banner-Consuelo-Kanaga-1280x150px_v1-cat-1