banner-elscatala-817x88px
La Xina A.R.T. presenta un triple acte cultural

Notícies

La Xina A.R.T. presenta un triple acte cultural

bonart barcelona - 04/02/15
thumbnail_arranzbravo. general 04-2014220317_Verdu_Bonart-180x180
El dia 7 de febrer de 2015, a partir de les 19’30 h del vespre, La Xina A.R.T. presenta un acte especial amb triple sorpresa:

L’exposició “Ready made.lt”, una selecció de l’art més recent provinent de Lituània, en una mostra comissariada per Arvydas Žalpys i Giedre Legotaite, de la galeria Meno Parkas de Kaunas. Amb la participació dels següents artistes multidisciplinars: Robertas Antinis, Patricija  Gilyt?, Andrius Kvili?nas, Art?ras  Valiauga, Linas Liandzbergis, Gintautas Trimakas i Arvydas Žalpys.

Concert dels guitarristes “Duo Llatina”, dins del cicle “La Xina Sona”. Pol Aranda i Andreu Ubach ens conviden a un viatge pels tangos argentins, els choros brasilers, les rumbes, el flamenc de Paco de Lucía, la percussió de Rodrigo y Gabriela... Un nou projecte musical, que recull tot allò que més els ha motivat més del gran ventall de possibilitats que ofereix l'instrument.

Presentació del número 3 de la revista “La Conxinxina”, dedicada, en aquesta edició a la Música i la Utopia. Amb fotomuntatges de Carles Santos, Amb les entrevistes de Xesco Mercé a Pau Riba i a Tolo García-Plata (director de la “Raval’s band”). Amb articles del músic Víctor Nubla, de l’editor de “Males herbes” Ramon Mas, del crític musical Lucien Verneuil, de l’escriptor David Parra, dels artistes Matías Krahn, Ramon Roig i Tito Inchaurralde. Amb els reportatges fotogràfics de Marina Tomàs (sobre Kiko Veneno, Refree, Dorantes, Renaud García-Fonts i Cordes del món). Amb un especial top ten de Jero Rodríguez (director del programa de TVE “Cachitos de hierro y cromo”) i les il·lustracions de Benxamín Àlvarez, Jaime Burton, Ahmed B. Nouri, Fátima Rocamadour, David Tarancón i Marc Vilallonga.

Et poden
Interessar
...

thumbnail_Xarxes_Olga_Andrino_Banner_1