FCC-Segell-banner4
Koenraad Dedobbeleer a ProjecteSD

Exposicions

Koenraad Dedobbeleer a ProjecteSD

bonart barcelona - 07/02/15
Banner-Ilse-Bing-180x180px_v1-catBanerVictor04
Del 13 de febvrer al 4 d'abril ProjecteSD del Passatge Mercader, 8 baixos de Barcelona presenta There Is No Real Life, Only the Story of the Life We are Currentely Living de Koenraad Dedobbeleer.

"Quina és l'essència de l'escultura? Què és el que diferencia les obres escultòriques de coses com el disseny, els objectes quotidians o l'arquitectura? Existeix alguna cosa semblant a una idea artística original, o tot és d'alguna manera una variació o reproducció d'alguna cosa vista amb anterioritat o que ja existeix? Aquestes són algunes de les qüestions que l'artista belga Koenraad Dedobbeleer explora. El seu treball descobreix l’element sorprenent dins del que és familiar. En els seus objectes, instal·lacions, fotografies i peces audiovisuals, Dedobbeleer desenvolupa noves perspectives sobre el procés de creació del nostre coneixement col·lectiu, tractant d'aportar noves aproximacions. El seu treball parteix de situacions o objectes trobats del dia a dia – particularment elements arquitectònics o objectes utilitzats per donar forma al nostre espai personal. Una altra part important de la seva obra és la referència a la tradició artística de l'avantguarda en la seva distorsió del que es ordinari, a la qual es refereix amb freqüència. *Dedobbeleer treballa a través de mínims canvis en la forma, grandària o materials dels objectes, duent a terme combinacions sorprenents i afegint estranys i imponents títols. D'una manera similar, es delecta en *mapejar les estructures del món de l'art, jugant amb l'absurd i l'enuig. Amb un petit gest, els seus treballs i instal·lacions capgiren el que és quotidià, aportant un escenari a l'inadvertit, i es posicionen a si mateixos en una xarxa de referències als protagonistes, obres i anècdotes de la història de l'art (*.)

(*) Extracte de la nota de premsa de l'exposició A Quarrel i  in a Faraway Country between People of Whom We Know Nothing. GAK Gesellschaft für Aktuelle Kunst, Bremen, Alemanya, 2015.

Et poden
Interessar
...

Torrent_Pagès_Banner