818x68-Bonart-IA

Notícies

Deu fotògrafs investiguen sobre l'art en la "3a Formentera Fotogràfica"

Deu fotògrafs investiguen sobre l\'art en la \
bonart sant francesc (formentera) - 17/02/15
Amb els objectius d'organitzar activitats al voltant de la fotografia, trobar-se amb professionals de diferents especialitats dins d'aquest camp, buscar la interacció entre assistents i ponents, conèixer i aplicar noves eines i estratègies en funció dels diferents àmbits i donar a conèixer l'illa, el festival Formentera Fotogràfica celebra la seva tercera edició, que tindrà lloc entre els dies 30 d'abril i 3 de maig a la localitat de Sant Francesc.

Dirigit pel fotògraf professional Francesc Fàbregas, expert en jugar amb la llum i el color, el festival abordarà, a través dels professionals participants, diferents camps com la fotografia documental, inspiració i tècnica en la fotografia de viatges, eines per a la fotografia panoràmica o fotografia de natura. A més, fotoperiodisme i llenguatge fotogràfic en un reportatge, modalitats del retrat, fotografia nocturna i light painting, o assaig fotogràfic, entre d'altres.

Els prestigiosos i reconeguts professionals en cadascuna d'aquestes àrees: Colita, Laura Terré, Oriol Alamany, Hugo Rodríguez, Sebastià Torrents, David Airob, Siqui Sánchez, Mario Rubio, Emilio Moranatti i Tino Soriano, així com el mateix Francesc Fàbregas, seran els encarregats d'impartir les Màster Class. Les ponències es complementaran amb tallers, projeccions i visionats, així com sortides nocturnes conjuntes i passejades lliures a l'illa, orientats a posar en pràctica de forma individual les eines, teòriques i pràctiques, compartides.

La participació, amb un aforament limitat a mig centenar de visitants, té un preu de 210 euros i pot gestionar-se a través del Consell Insular de Formentera. Els tallers Oriol Alamany (Inspiració i tècnica en la fotografia de viatges), Siqui Sánchez (El Retrat, una mica de tècnica i un molt de moltes coses) i Mario Rubio (Fotografia nocturna i light painting) tenen un cost de 20 euros cadascun. El material recomanat per participar inclou càmera reflex digital, objectiu gran angular, trípode, cable disparador, frontal, calçat còmode i roba d'abrigar per a la sortida nocturna.
GC_Banner_TotArreu_Bonart_180x180Banner-Eggleston-180x180px_v1-cat

Et poden
Interessar
...