banner-elscatala-817x88px
Torna a Barcelona \

Notícies

Torna a Barcelona "Slideluck", esdeveniment fotogràfic i gastronòmic

bonart barcelona - 18/02/15
Baner_Viladot_Bonart_360x356Impremta Pages - banner-180x178
Torna a Barcelona Slideluck, l’esdeveniment fotogràfic i gastronòmic més internacional. Barcelona Potobloggers i el Centre Cívic Pati Llimona col·laboren en la organització de la novena edició a Barcelona de Slideluck, i conviden a participar-hi, el dia 12 de març, al Centre Cívic Pati Llimona (carrer Regomir, 3).

Slideluck és una iniciativa que neix l’any 2000, a la costa oest dels Estats Units, de la mà de Casey Kelbaugh, i s’ha celebrat amb gran èxit a diferents ciutats del món com ara Nova York, Berlín, São Paulo, Madrid, Londres, Bogotà y Milà. El nom ve de “slideshow”, projecció i de “potluck”, una paraula sense traducció literal al català que fa referència a una reunió on cada convidat porta un plat per compartir.

L’objectiu de Slideluck és que tots gaudim al màxim del gust i la vista. Com? Primer una projecció de treballs fotogràfics de diferents autors, tant aficionats com professionals, seguit d’un sopar de menú imprevisible i variat, perquè cada assistent porta un plat per compartir.

Slideluck és una oportunitat per a fotògrafs, artistes i amants de l’art, per a reunir-se i compartir les seves noves propostes en un ambient no competitiu i amigable.

Us animem a que ens presenteu els vostres treballs fotogràfics. Slideluck Barcelona és una gran plataforma de promoció dels teus treballs fotogràfics. A part de la pròpia projecció de l’Slideluck, l’any passat vam repetir la projecció dels treballs seleccionats a Sant Cugat dins de les celebracions de l’Any Pere Formiguera, i al festival d’estiu del Barri Gòtic. Per a aquest any estem preparant encara més activitats de promoció dels treball seleccionats.

Per participar-hi cal enviar els treballs i propostes per a Slideluck Barcelona IX. La data límit d’enviament es el 26 de febrer.

Hi ha moltes maneres de presentar un projecte fotogràfic. Es busquen projectes que tinguin una clara unitat temàtica i conceptual, sense restriccions tant en la tècnica fotogràfica utilitzada com en el tema escollit. Es volen veure bons treballs, però no cal que el participant es limiti a una simple seqüència d’imatges; no tingueu por a experimentar amb la música i la narrativa. Els organitzadors recomanen que una projecció tingui entre 15 i 40 imatges i no duri més de 5 minuts. Les projeccions poden incloure petits fragments de vídeo, no obstant, les fotografies hauran de ser les protagonistes.

Les instruccions detallades dels passos a seguir per enviar una proposta es pot trobar a http://slideluck.com/barcelona-ix/

Et poden
Interessar
...

Banner-Resonancias-817x68px_v1-cat