banner-elscatala-817x88px
El Casal Solleric presenta l’obra escultòrica de Santiago Villanueva

Exposicions

El Casal Solleric presenta l’obra escultòrica de Santiago Villanueva

bonart palma - 18/02/15
Baner_HaPicasso_Bonart_360x356thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021
El tinent de batlle de Cultura i Esports, Fernando Gilet, ha presentat al Casal Soleric l'exposició d'escultures de l'artista Santiago Villanueva que acollirà la seva obra a l’Espai Born entre el 19 de febrer i el 22 de març, amb intervencions a altres espais d'aquest centre cultural entre el 19 de febrer i el 10 de maig.

A l'acte també hi han estat presents l'artista Santiago Villanueva; el director general d'Educació i Cultura del Govern de les Illes Balears i director gerent de l’Institut d’Estudis Baleàrics, Antoni Vera, i la directora gerent de la Fundació Palma Espai d’Art, Pilar Ribal.

Fernando Gilet ha agraït el patrocini de la Fundació Banco de Santander i ha valorat molt positivament que el Casal Solleric aculli aquesta exposició itinerant de l'artista “de renom internacional” Santiago Villanueva, després del seu pas per la Kühne Sitftung d'Hamburg i que finalitzarà en una exposició individual al Today Art Museum de Pequín.

Santiago Villanueva presenta la seva mostra sota el títol “Allusions”, projecte itinerant que reuneix escultures i intervencions espacials i que acull una mostra en la qual s'observen clarament instal·lacions i peces específiques que evidencien el seu desig d'indagar en altres solucions espacials i conceptuals.

Les escultures de Santiago Villanueva són una síntesi entre els aspectes geomètrics, intel·lectuals i sensitius. Les escultures tenen quelcom de’“instantànies”, de formes reals o inventades que han quedat congelades o suspeses en el temps, com volent anul·lar la seva gravidesa.

L'artista destaca que “Allusions’ no és una exposició convencional, com tampoc ho són els diferents espais en els quals hem instal·lat les vuit obres que la componen. La idea és generar de manera satisfactòria un diàleg suggeridor entre cadascuna de les obres del projecte i l'espai triat per a instal·lar-les”.

Et poden
Interessar
...

BONART_BANNER-POSTECTURA-817x68