817x68-cat

Exposicions

L'artista Sílvia Isach treu a la llum l’obra 'Catarsi'

L\'artista Sílvia Isach treu a la llum l’obra \'Catarsi\'
bonart sant hilari sacalm - 30/10/19

L'artista Sílvia Isach treu a la llum la seva recent obra més intimista i profunda que ha realitzat fins al moment i que ha titulat "Catarsi".


Ha emprat la fotografia com a llenguatge per expressar la dualitat entre la contenció i la revelació exterioritzant i expressant visualment, de forma simbòlica, els diferents estats emocionals pels que va passar durant la malaltia i pèrdua del seu pare.


L’obra està formada per fotografies de gran format en les que s’hi combinen les idees amb la tècnica i el treball amb la matèria. Imatges dissemblants treballades de manera independent però que en la seva unió formen un tot. Un projecte reflexiu que Isach ha madurat per alliberar sentiments d’una alta càrrega emocional com són l’impacte del diagnosi, la ràbia, l’esperança, la impotència, l’angoixa i el buit en la pèrdua.


Perquè el recorregut afectiu per les imatges sigui més immersiu, cada obra inclou una peça sonora composada per a l’ocasió i que tot/a visitant podrà escoltar mitjançant el seu telèfon mòbil, un lector de codi QR i auriculars.


L'exposició itinerant de l'obra es podrà veure en varis indrets de Catalunya, enguany començant a la sala Can Rovira de Sant Hilari Sacalm del 31 d'octubre al 21 de novembre en horari de dilluns a dissabte de 10h a 13:30h i de 16h a 19h i diumenges de 10h a 13:30h.


El 22 de novembre s'inaugurarà a la sala d'exposicions de l'Ajuntament de Piera restant oberta fins el 8 de desembre de dilluns a divendres de 8h a15h i també les tardes dels dilluns i dimecres de 16h a 19h. El 2020 començarà a la sala d'exposicions de l'Ajuntament Vell de Calella del 18 de gener al 29 de febrer, i a la sala Joan Romeu de Vic del 2 al 30 de març.


A la imatge, una de les peces de 'Catarsi'.
Revistes_Banner_300x250inclassificables

Et poden
Interessar
...