BannerFCC_Bonart

Exposicions

Les fotografies del segle XIX de Charles Clifford a subhasta

Les fotografies del segle XIX de Charles Clifford a subhasta
Baner_MarDeFons_Bonart_180x180GC_Banner_TotArreu_Bonart_180x180
bonart - barcelona - 04/03/15


El 15 d'abril se celebra a la Sala Balcli's la subhasta Charles Clifford experimentacions i fotografies no comercialitzades. La subhasta estarà composta per un conjunt únic de 80 fotografies, la major part d'elles inèdites. L'exposició de les fotografies estarà oberta del 7 al 14 d'abril de 2015.


Charles Clifford experimentacions i fotografies no comercialitzades és la primera subhasta monogràfica que es realitza de Charles Clifford (1820-1863), un dels fotògrafs més importants dels quals van treballar a Espanya al segle XIX i dels més reconeguts a nivell internacional i està realitzada per l'historiador de la fotografia Juan Taronger.


L'artista de gales les va realitzar entre 1853 i 1863 i ens mostren els paisatges de l'Espanya Monumental del segle XIX. Charles Clifford va ser un fotògraf que va desenvolupar la seva carrera professional a Espanya i està considerat com un dels pioners de la fotografia del segle XIX. Les seves fotografies estan presents en les col·leccions fotogràfiques més importants del món com: Metropolitan Museum of Art (MET), Museum of Modern Art (MOMA) a Nova York, Victoria & Albert Museum a Londres; Musée d’Orsay, Bibliothèque Nationale de France a París, Museu del Prado o Museu Nacional Centre d'Art Regna Sofia a Madrid; entre d’altres. Les fotografies que componen la venda es podran veure els dies del 7 al 14 d'abril a la sala Balclis de Barcelona.


Balcli's

C/Rosselló, 227


08008 Barcelona


Et poden
Interessar
...