1280x150CAT

Certàmens

La XVIa edició de la Fira DeArte tindrà tres seus: COAM, Soria i Palau Ducal

bonart madrid - 08/03/15
La XVIa edició de la Fira DeArte que dirigeix Miquel Tugores tindrà tres seus: Lasede del Col·legi Oficial d'Arquitectes de Madrid (COAM), el palau de l'audiència de Sòria i el Palau Ducal de Medinaceli. Aquesta nova edició de la fira tindrà lloc del 23 d'abril al 31 de maig del 2015.

DeArte mostrarà les darreres creacions i tendències de l'art actual amb el lema, Art per viure. Hi haurà un concurs d'arquitectura que definirà l'espai expositiu i un concurs d'art i moda que guardonarà i mostrarà el vincle entre l'art i la moda. Hi haurà, així mateix, vins d'autor que participaran en el Concurs Vins DeArte.

Del 23 al 26 d'abril s'ha previst a la seu LaSede-COAM de Madrid la XIV Fira que continuarà el mes de maig a Sòria i Medinaceli. La Fundació DeArte vol fomentar el desenvolupament precoz de la intel·ligència motiu pel qual crearà un espai destinat als més petits. També hi haurà un espai dedicat a la presència de revistes i publicacions que exereixen la crítica i la difusió de l'art contemporani que estaran presents a l'espai a un espai dissenyat ad hoc.

Les dates són: 23 al 26 d'abril, COAM de Madrid; 8 al 31 de maig, Palau de l'Audència de Sòria i 9 al 31 de maig, Palau Ducal de Medinaceli.

Imatge d'una edició anterior.
La-Galeria-201602-recurs4_11_BonartCultural_180x180px_OK_29nov

Et poden
Interessar
...