970x250_appec2021
\

Convocatòries

"Mirades diferents", exposició del Concurs Christina Snellman al Museu Soler Blasco

bonart xàbia - 08/03/15
Banner_bonart_Espai_del_Peix_OCT21_AWbanner-elscatala-180x180px
El Museu Soler Blasco de Xàbia presenta del 6 al 29 de març Mirades diferents, exposició de fotografia que recull les millors fotografies del Concurs Christina Snellman.

El primer premi blanc i negre ha estat per Roses a l'escala de Juan Carlos Climent; primer premi de color, Mastaba d'Ana Louise Hernández Pugh; segon premi blanc i negre, Futur d'Antonio Serra Noguera i segon premi de color, Fidias 2 de José Beut Duato. Hi ha hagut accéssits per Olas de Mario Botí, blanc i negre i Sota el sostre d'estrelles de Paco Costa; i color, Filtracions d'Antonio Serra i Els blaus de José Manuel Climent.

El títol d'aquesta primera convocatòria del "Concurs de Fotografia Christina Snellman" de la F.M.J., il·lustra apropiadament l’excel·lent col·lecció d’imatges presentades al certamen i el tema del qual se circumscriu a l’arquitectura de Manolo Jorge. Si la mirada diferent d’aquest arquitecte constitueix tot un tractat sobre forma, estil, sostenibilitat i mesura, humanisme i naturalesa, respecte als ancestrals conceptes d’espai, llum i adaptabilitat al mitjà..., no ha estat menys diferent la d'aquests creatius fotògrafs sobre els perfils de les seves construccions.

Et poden
Interessar
...

PERICO_PASTOR_Expo-maig