BONART-817x68px-Màscara
Julien Descossy exposa \

Exposicions

Julien Descossy exposa "Écran Total" al Museu d’Art Modern

EKHO_banner180x180180x180-1
Des del 12 d’octubre es pot visitar l’exposició de pintura de l’artista Julien Descossy Écran Total al Museu d’art Modern de Cotlliure. Seguint la proposta del Museu, Descossy, ha treballat al voltant del poble de Colliure durant gairebé un any, prenent com a suport el paisatgisme introduït de l’obra de François Bernai en forma de retrospectiva, en la que va mostrar l’estreta relació entre l’artista i la vida quotidiana d’un mític i popular Colliure.

Durant aquest passat estiu, el Museu ha mostrat la seva història de fons, la pintura i dibuixos sobre aquest mateix tema, així com l’obra de dos artistes de l’art geomètric que són: Georges Ayats i Jaume Rocamora. Les obres d’aquests dos artistes, destaquen pel seu concepte, rigor i matemàtica, que van ser explorades tant per un com per l’altre artista, i la seva visió contemporània d’aquesta ciutat sempre marcada per la història de l’art.

Per la seva part, en les seves obres, Julien mostra les imatges de figures de dones a la platja, barques, etc… retallades en paper brillant que és l’eclosió d’una nova visió d’un poder enlluernadora i una nova manera de presentar el tema de l’art figuratiu. En els seus quadres, es pot apreciar el domini i tècnica que té la pintora, ja que aprofita qualsevol anècdota per assignar-li una plasticitat notable i reflexió conceptual de la imatge.
L’exposició es podrà visitar fins el 15 de març del 2015. Per la seva part, la galeria Odile Oms de Ceret també presenta les obres de Descossy del 13 d’octubre del 2014 fins el 15 de març del 2015.

Et poden
Interessar
...