970x250_appec2021
Setba amb el Concurs Internacional de piano Maria Canals

Notícies

Setba amb el Concurs Internacional de piano Maria Canals

bonart barcelona - 11/03/15
Impremta Pages - banner-180x178thumbnail_arranzbravo. general 04-2014
Enguany la Fundació Setba suma esforços amb el Concurs Internacional de piano Maria Canals. El dia 13 de març, durant la marató de piano que tindrà lloc a la Plaça Reial (de 12 a 20h), de Barcelona, Setba obre els balcons de bat a bat, perquè qui ho desitgi pugui escoltar els pianistes del Maria Canals i veure gratuïtament l'exposició Quadrilàter, un combat artístic entre la pintora Març Rabal i el fotògraf Kiko Navarro.

A més a més, s'organitza una acció de pintura en viu a la plaça (un altre combat, però en aquest cas pianista vs pintor). A les 13.30h, durant l'actuació de la prestigiosa pianista Yoko Suzuki, un grup d'alumnes de l'Escola La Massana crearan obres pictòriques inspirades en les partitures que la mateixa pianista vagi tocant.

El resultat final de les obres s'exposarà al Foyer del Palau de la Música. Una part dels beneficis de les vendes serà per als mateixos artistes i l'altra per a l'Escola de Música Xamfrà, que treballa per apropar la música i les arts escèniques a tothom, independentment de quines siguin les seves possibilitats econòmiques.

Et poden
Interessar
...