SAC-Bonart-817x88

Exposicions

"After Landscape. Ciutats Copiades" a Fabra i Coats

bonart Barcelona - 12/03/15
\
180x180-1Banner-180x180-CAT
El 13 de març, a les 11.00 hores, a Fabra i Coats - Centre d’Art Contemporani de Barcelona (c/ Sant Adrià 20), el tinent d’alcalde de Cultura, Coneixement, Creativitat i Innovació de l'Ajuntament de Barcelona, Jaume Ciurana; el director de Promoció del Sectors Culturals de l’ICUB, Llucià Homs; i el comissari de la Temporada 2014-2015 del Centre d’Art, Martí Peran presentaran After Landscape. Ciutats copiades.

Aquesta segona exposició de la temporada estrena ja dues de les tres plantes que s’han rehabilitat en la segona fase del pla d’ampliació del Centre d’Art. Es donaran a conèixer els detalls de la reforma i rehabilitació dels més de 1.300 m2 de les tres plantes superiors de l’edifici que amplien el Centre d’Art i que afegits a la sala que ja existia sumen més de 1.900 m2  dedicats a espai expositiu. La mostra romandrà oberta fins al 17 de maig

El projecte proposa un recull ingent i organitzat de treballs que obre el tema a un ampli ventall de perspectives polítiques, geogràfiques, econòmiques i culturals.

Hi participen: An Architektur, Joan Bennàssar, Jordi Bernadó, Stefanie Bürkle, Jordi Colomer, Scott Chandler, Domènec, Dan Dubowitz, Alejandro Fernández Mouján , David Goldblatt, Heidrund Holzfeind - Christoph Draeger, Shai Kremer, Luis Molina Pantin, Francesc Muñoz – Ramon Parramon – Octavi Rofes - Blanca Muntadas, Andrea Robbins – Max Becher, Clarissa Tossin, Oriol Vilanova, Dave Wyatt i Arxiu Copy&Paste.

A la proposta expositiva s’hi afegeix un programa d’activitats i educatiu que contempla, entre altres accions, la realització de tallers, seminaris, conferències, un cicle de cinema i presentacions.

Et poden
Interessar
...

BANER_BIENNAL_Bonart-400x68