FCC-Segell-banner4
Inauguració de la mostra \

Exposicions

Inauguració de la mostra "Camins de ferro"

bonart cáceres - 12/03/15
Impremta Pages - banner-180x178Baner_Subirachs_Bonart_360x356
L'estació de ferrocarril de Càceres acull des del 12 de març, i fins al proper 6 d'abril, l'exposició de les obres seleccionades del 27è concurs fotogràfic "Camins de Ferro", organitzat per la Fundació dels Ferrocarrils Espanyols en col·laboració amb Adif.

Aquesta mostra aplega un total de 71 obres, de 63 fotògrafs, premiades i seleccionades d'entre les més de 2.100 imatges que van participar en la present edició. Amb aquesta exposició es brinda al viatger i al visitant la possibilitat de gaudir d'obres originals i de qualitat en el seu temps d'espera o al seu pas per l'estació ferroviària.
En la 27a edició han participat 1.090 fotògrafs procedents de 22 països, amb 2.134 obres, entre les quals s'ha atorgat el primer premi a la fotografia A portes obertes, d'Encarna Mozas (Soria); el segon per a l'obra L'edat de ferro II, de l'autor José Torres Tabanera (Màlaga), i el premi Autor Jove per Time Flies de Guillermo Tomás Sanchez (Granada).

Els fotògrafs premiats amb un accèssit han estat: Alfonso Batalla de Antonio (Biscaia), Lola Botia Romo (Madrid), Luis Camacho (Madrid), Rogelio Camargo (Sevilla), Carlos González López (Madrid), Rafael Gutiérrez Garitano (Àlaba), Diego Pedra Benzal (Barcelona), Lluís Pujolàs (Girona), Marcos Serrano Barber0 (Madrid) i Manuel del Visso (Màlaga).

Fins a gener de 2016 l'exposició recorrerà 22 estacions, on es preveuen més de cinc milions de visitants

Et poden
Interessar
...

thumbnail_Xarxes_Olga_Andrino_Banner_1