FCC-Segell-banner4
Convocatòria d\'Incubarte 7, Festival Internacional d\'Art

Notícies

Convocatòria d'Incubarte 7, Festival Internacional d'Art

bonart valència - 13/03/15
Banner300x300Impremta Pages - banner-180x178
Incubarte 7 Festival Internacional d'Art obre la convocatòria de propostes artístiques per a la seva edició de 2015, amb data límit per presentar els treballs fins al 30 de març. Com en edicions anteriors la finalitat de Incubarte 7 és valorar i promocionar l'art contemporani a la ciutat de València. El Festival es celebrarà del 18 al 21 de juny de 2015. Transcorreguts els quatre dies propis de Festival, les exposicions romandran obertes al públic durant un mes més.

Des d'aquesta 7ª edició, Incubarte passa a ser bianual. En conjunt, Incubarte ha mostrat obra de prop de 700 artistes de tot el món, gran part d'ells desconeguts i inaccessibles per al gran públic. En la passada edició de 2013, la mostra va comptar amb 175 participants de 26 nacionalitats diferents.

Incubarte 7 comptarà amb la col·laboració de prestigiosos Festivals i Institucions internacionals. La II Biennal Internacional de Casablanca portarà a l'Institut Francès de València una selecció de les seves millors obres; La Fira Marte Castelló realitzarà un comissariat específic; 8a Bang Videoart de Barcelona mostrarà un compendi de vídeos de la seva passada edició: aquestes col·laboracions permetran el intercanvi de propostes artístiques en les dues direccions.

Tots els detalls de les bases de la convocatòria d'artistes es troben a la pàgina web del festival: www.incubarte.org

Et poden
Interessar
...

BONART_BANNER-POSTECTURA-817x68