BannerFCC_Bonart

Exposicions

La Fundació Pasqual Maragall i la Galeria Dolors Junyent organitzen "Art a Consciència"

La Fundació Pasqual Maragall i la Galeria Dolors Junyent organitzen \
Impremta Pages - banner-180x178thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021
bonart - barcelona - 17/03/15
La Fundació Pasqual Maragall i la Galeria Dolors Junyent organitzen l’exposició solidària Art a Consciència amb l’objectiu de recaptar fons per a la recerca de la malaltia d’Alzheimer. L’exposició, que recull peces donades per una trentena d’artistes, estarà oberta al públic entre el 19 de març i l’11 d’abril a la Galeria d’Art Dolors Junyent (Carrer Aragó, 268 de Barcelona) qui col·labora de forma desinteressada.

La mostra permetrà adquirir obres d’autors de prestigi a preus assequibles que oscil·len entre els 100 euros la peça més barata i els 4.000 euros la més cara. Les obres també podran adquirir-se per internet a www.fpmaragall.org. A la web es podran comprar també obres del fons de la fundació que no estaran exposades i una important col·lecció d’obra gràfica (litografies i serigrafies) que sortiran a la venda a un preu de 50 euros.

Els artistes que hi participen, en ordre alfabètic, són Sergi Aguilar, Jordi Aligué, Frederic Amat, Oriol Bohigas, Gustau Carbó, Joaquim Chancho, Antoni Clavé, Xavier Corberó, Evru, Leticia Feduchi, Pep Fajardo, Nicole Gagnum, Montse Gomis, Nobuko Kihira, Antoni Llena, Robert Llimós, Xavier Mariscal, Marcel Martí, Igor Mitoraj, Josep Niebla, Perico Pastor, Carlos Pazos, Enric Pladevall, Humberto Rivas, Rogen, Roque, Gino Rubert, Susana Solano, Philip Stanton, Tharrats, Montserrat Torres, Lluís Ventós, Vaccaro i Mateo Vilagrasa.

Et poden
Interessar
...