BannerFCC_Bonart
Oberta la convocatòria anual per Domèstica 2015

Notícies

Oberta la convocatòria anual per Domèstica 2015

bonart girona - 20/03/15
Eude, genericthumbnail_arranzbravo. general 04-2014


Fins al 20 de maig, l’Associació Ad’Art - Plataforma per a la Difusió i Promoció Culturals obre la convocatòria anual per presentar propostes al festival Domèstica 2015.

Domèstica és la mostra d’art itinerant, multidisciplinària i gratuïta per habitatges i espais privats de Girona que el col·lectiu organitza des de 2010. Totalment gratuït i obert, Domèstica recorre menjadors, escales, habitacions, balcons i patis de la ciutat, i representa un encontre entre la creació contemporània en les seves múltiples expressions i una relectura de la intimitat com a nou marc d’exhibició artística.

La convocatòria es divideix en dues categories: ArsDomus (persones o entitats que cedeixen els seus espais) i ArsDomestica (creadors i creadores que contribueixen amb projectes artístics). Ad’Art convida a artistes de tots els llenguatges i disciplines a enviar les seves propostes, i també a totes aquelles persones o col·lectius que vulguin oferir espais al projecte. Així mateix, l’associació anima a tota aquella gent interessada en col·laborar amb l’organització que s’hi posi en contacte directament.

Enguany, la celebració de Domèstica es traslladarà al Barri de Sant Narcís de Girona i tindrà lloc durant els dies 18 i 19 de setembre de 2015.

Totes les bases de la convocatòria Domèstica 2015 es poden consultar en l'arxiu adjunt i a l'enllaç: http://adart.cat/domestica/wp-content/uploads/2015/03/bases_domestica_catala.pdf

Et poden
Interessar
...