BannerFCC_Bonart
El llibre \

Biblioteca

El llibre "L'hort del segon" es presenta a la Fundació Carulla

bonart barcelona - 21/03/15
Bonart_banner-180x180_FONS-AVUI (3)thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021
L’Editorial Barcino, segell editorial de la Fundació Carulla, publica L'hort del segon origen, del doctor en Ciències Ambientals Jordi Puig i Roca. El llibre té una estreta vinculació amb Segon origen, pel·lícula que s’estrenarà pròximament basada en el Mecanoscrit del segon origen de Manuel de Pedrolo i dirigida per Carles Porta.

En la roda de premsa de presentació, el dia 25 de març, a les 12 hores, intervindran el director de la Fundació Carulla, Carles Duarte; l'autor del llibre, Jordi Puig i Roca, i el director de la col·lecció Museu de la Vida Rural on s’ha publicat el llibre, Jordi Llavina. Tindrà lloc a la Fundació Carulla, carrer Aribau, 185 de Barcelona.

L'hort del segon origen –que duu com a subtítol, L'horticultura del futur amb arrels del passat– té vocació de manual i pretén explicar com l’horticultura, la fructicultura i la cria d’animals que feien els nostres avis, amb els coneixements i les tècniques modernes, poden ser un tresor que ajudi a alimentar les generacions futures d’una manera sana i respectuosa amb l’entorn.

A la imatge, Manuel de Pedrolo.

Et poden
Interessar
...