BannerFCC_Bonart

Exposicions

"Romàntic-Punk" de Víctor Jaenaga a la Galeria Balaguer

\
marta-sentis-bonart-180x180FM_Bonart-180x180px-Online
bonart - barcelona - 23/03/15
Romàntic-Punk és el títol de la segona exposició individual de Víctor Jaenada (Barcelona, 1977) a la galeria Balaguer de Barcelona.

A Romanticisme-Punk, Jaenaga ens proposa una mostra imprevisible i única amb l’experimentació, l’instint, el risc i l’humor com a elements generadors del contingut. Una mostra arriscada i diferent, sense obres en venda i sense inauguració.

A Romanticisme-Punk, l’artista, a mode de mèdium o xaman, ens proposa un viatge iniciàtic en què converteix l’espai de la galeria en la seva particular caverna i ens introdueix en un univers d’ombres. Els motors de la producció artística de Víctor Jaenada són la negació de la mort i la reafirmació vital.

Aquestes motivacions sempre esperen latents sota capes superficials que sovint fan referència a temes de l’actualitat.

Per gestionar el pas del temps i la incertesa, l’artista adopta una actitud Romàntic-Punk.

La part romàntica tracta d’assimilar lentament els temes transcendents, mentre que la punk s’encarrega de processar àgilment. Els treballs de Víctor Jaenada se’ns presenten amb un aire radical i precipitat; però, més enllà del primer cop de vista, es revelen com a estructures sòlides i perverses.

Els treballs de Jaenada se’ns presenten amb un aire directe i aparentment apressat. Se’ns revelen com a estructures sòlides i perverses, que, a més de sorprendre’ns estèticament i formalment, ens obliguen moltes vegades, a redibuixar els nostres propis límits preestablerts.

A la imatge, detall de "A veces hago el arte pensando en ti" de Jaenaga.

Et poden
Interessar
...