BannerFCC_Bonart
El Mume acull l\'exposició \

Exposicions

El Mume acull l'exposició "K.L. Reich. La veu de l’infern nazi"

bonart la jonquera - 25/03/15
Banner_180x180GC_Banner_TotArreu_Bonart_180x180
El MUME acollirà l’exposició K.L. Reich. La veu de l’infern nazi del 28 de març al 24 de maig de 2015. Amb la voluntat de contribuir a recordar el 70è aniversari de l’alliberament del camp de  Mauthausen i altres camps, el MUME ofereix al públic aquesta exposició que es va crear l’any 2013 a fi de commemorar el centenari de l’escriptor manresà Joaquim Amat-Piniella (1913-1974) i el cinquanta aniversari de la publicació al 1963 de la seva novel·la autobiogràfica K.L. Reich. La veu de l’infern nazi .

K.L. Reich. La veu de l’infern nazi és una obra inspirada en l’experiència del mateix Joaquim Amat-Piniella com a deportat en el camp de concentració nazi de Mauthausen. K.L. Reich es considerada pels experts com un dels principals exponents d’allò que es coneix com a literatura concentracionària, al costat de títols d’autors de projecció internacional com Primo Levi, Robert Antelme, Imre Kertész i Jorge Semprun.

Aquesta exposició és una producció de l’Ajuntament de Manresa i el Memorial Democràtic amb la col·laboració de la Institució de les Lletres Catalanes, L’Amical de Mauthausen i la Diputació de Barcelona.

Et poden
Interessar
...