eude

Exposicions

El Centre Cultural Coreà presenta una mostra d'Eok Seon Kim

El Centre Cultural Coreà presenta una mostra d\'Eok Seon Kim
bonart madrid - 27/03/15
El Centre Cultural Coreà pertanyent a l'Ambaixada de la República de Corea inaugura, a la Galeria Han-ul, l'exposició d'escultura titulada Natural.mente, nova mostra de l'aclamat artista sud-coreà Eok Seon Kim.
La inauguració tindrà lloc el 9 d'abril, a les 20,00 hores a la Galeria Han-ul del Centre Cultural Coreà, i romandrà oberta fins al 8 de juny.
La mostra inclou 4 obres que evidencien la simbiosi d'emotivitat i racionalisme creada amb diferents materials que recreen formes i espais tridimensionals. A El Pou una de les seves millors obres del prisma de la fusta dóna lloc a una metàfora de la memòria i la visió interior.
Okson explora intensament les perspectives de l'espai (múltiples o coincidents, racionals o il·lusòries), la interacció de llums i ombres, la realitat científica i les aparences sensorials. La contemplació de les seves obres fa que ens moguem a esquerra i dreta, ens acostem i allunyem i ens posem de puntetes.  Fan volar la nostra imaginació i la nostra habitual percepció limitada, pobre i obsoleta de coses tan senzilles com són unes línies geomètriques.
banner-oro-180x180-geneNial nou-180x178

Et poden
Interessar
...

GC_Banner_TotArreu_Bonart_817x88