banner-elscatala-817x88px
Els Premis d\'Arquitectura de Girona ja tenen finalistes

Convocatòries

Els Premis d'Arquitectura de Girona ja tenen finalistes

bonart girona - 28/03/15
thumbnail_arranzbravo. general 04-2014Baner_Viladot_Bonart_360x356
El 6 de febrer de 2015, va finalitzar el termini per participar en els Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona 2015 que convoca des de l’any 1997 la Demarcació de Girona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC). En aquesta nova edició, la divuitena, s’han presentat un total de 61 propostes, de les quals 16 han estat les seleccionades pel Jurat.

Per categories, de les 16 propostes presentades, 9 corresponen a Arquitectura, 2 a Urbanisme i Paisatge, i 5 són d’Espais Efímers. Les obres seleccionades en la categoria d’arquitectura són rehabilitacions i/o reformes, habitatges unifamiliars aïllats i equipaments públics. En relació a Urbanisme i Paisatge, les dues obres seleccionades corresponen a adequacions d’espais exteriors. Finalment, en la categoria d’Espais Efímers els 5 projectes seleccionats són projectes expositius i patis de Girona, temps de Flors 2014.

El Jurat dels Premis d’enguany, presidit per Matija Bevk (Eslovènia), i Anna Bach (Barcelona), Xevi Bayona (Olot) i Pere Joan Ravetllat (Barcelona) com a vocals, posa en relleu la qualitat de les obres presentades, de les que en la llibertat dels plantejaments, la creativitat de la seva concepció i l’alt nivell de la seva realització.

Projectes seleccionats

Arquitectura: Reforma en el conjunt de Sant Martí de Solamal. Vall de Bianya . Arcadi Pla i Masmiquel - Núria Pla Ylla, arquitectes; Rehabilitació d'un habitatge unifamiliar i local comercial entre mitgeres a Blanes, Marta Galí - Alba Falqué - Roser Barba - Xavier Botet, arquitectes; Biblioteca pública de Girona Carles Rahola. Girona, Mario Corea - Lluís Moran - Sebastián Guerrico, arquitectes; Sales a través. Olot, Eduard Callís - Guillem Moliner, arquitectes, Casa Girasol;  Port de la Selva, Eduardo Caraval - Clara Solà-Morales, arquitectes; Hospital d'Olot i Comarcal de la Garrotxa. Olot, Ramon Sanabria - Francesc Sandalinas, arquitectes; Casa a Cruïlles, Mercè Majoral - Sara Bonet - Andrea Tissino, arquitectes; Casa Bastida. Begur, Bosch.capdeferro arquitectures | Elisabeth Capdeferro i Ramon Bosch; Reconstrucció i ampliació de la masia de Can Calau. Begudà, Montserrat Nogués, arquitecte.

Paisatge i urbanisme: Adequació del pont Gran de la font Picant de Madremanya (Urb. 1), Lluís Pujol, arquitecte; Ordenació i adequació de pati d'illa a Olot (Urb. 2), Joel Padrosa , estudiant d'arquitectura.

Espais efímers: Origami itinerant_Seu de la Demarcació de Girona del COAC i la Delegació de l'Alt Empordà i Garrotxa-Ripollès (Efi. 1), M. Clara Riera - Pere Fina - Albert Bosch, arquitectes; L'àgora. Escales de la Catedral de Girona (Efi. 2), Ariunchimeg Batkuyag - Josep Callís - Susanna Cros - Àlex Foraste - Glòria, Foraste - Anna López - Elisabet Palma - Pilar Rodríguez; Arrels. Casa Motjer. Girona (Efi. 3); Escola d'Art i Superior de Disseny d'Olot. Tutors: Guillem Moliner, Txell Julià i Cristina Capel. Alumnes del Cicle Formatiu de Grau Superior de Projectes i Direcció d'Obres d'Interiors: Tatiana Anya, Danies Bastias, Carlos Bernal, Edurne González, Clara Pagès, Laura Pulido, Núria Serra i Adam Engelhard Rideau Lumière. Hospici d'Olot (Efi. 4) Col·lectiu La Quimera. Alba Colomer dissenyadora i arquitecta) - Pol Lozano (estudiant d'arquitectura) - Adrià Masó (arquitecte) - Xevi Rodeja (arquitecte) - Àlex Vilar (arquitecte) "Flors de llum". Instal•lació dins la celebració de Sant Joan en flor a Sant Joan les Fonts (Efi. 5) Miquel Subiràs, dissenyador - Joel Padrosa, estudiant d'arquitectura.

A les imatges, a dalt, Sant Martí de Solamal. A sota, Habitatge de Blanes, Biblioteca pública de Girona, Sales a través, Casa Girasol, Hospital d'Olot, Casa Cruïlles, Casa Bastida i Can Calau, finalistes dels premis d'arquitectura de Girona.

Et poden
Interessar
...

817x68