banner-elscatala-817x88px

Notícies

Presentació del treball d'Albert Serra que participa a la Biennal de Venècia

bonart barcelona - 31/03/15
La-Galeria-201602-recursBanner_bonart_Espai_del_Peix_OCT21_AW
El dia 8 d'abril a les 11.30 h. a l'Institut Ramon Llull de Barcelona tindrà lloc la presentació de La singularitat, el nou treball del cinesta Albert Serra, comissariat per Chus Martínez i que representarà Catalunya a la propera Biennal d'Art de Venècia dins els Eventi Collaterali i de la mà de l'Institut Ramon Llull. El nou treball de Serra, concebut a partir del concepte de singularitat, és una gran instal·lació audiovisual que es projecta en cinc pantalles que omplen tot l’espai expositiu. La inspiració originària d’aquesta instal·lació de vuit hores d’imatge en moviment ha estat la discussió entre Albert Serra i Chus Martínez sobre el concepte que dóna títol a l’obra.

La presentació anirà a càrrec del conseller de Cultura, Ferran Mascarell; el Tinent d’Alcalde de Cultura, Coneixement, Creativitat i Innovació de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Ciurana; el director de l’IRL, Àlex Susanna; la comissària, Chus Martínez, i el director del film, Albert Serra.

Aquesta serà la quarta vegada que l’IRL impulsa la participació de Catalunya a la Biennal d’Art de Venècia, on té presència regular des del 2009. Des de l’any 2012 l’IRL impulsa la participació catalana també a la Biennal d’Arquitectura.

Albert Serra ha estat guardonat amb un dels premis bonart que en la seva quarta edició s'entregaran el dia 7 d'abril a l'Auditori de Girona i el dia 9 d'abril a La Virreina, Centre de la Imatge de Barcelona.

A la imatge, el cineasta i la comissaria, Chus Martínez.

Et poden
Interessar
...

817x68