FCC-Segell-banner4
Xisco Mensua, Premi Adquisició Fundació Cañada Blanch

Exposicions

Xisco Mensua, Premi Adquisició Fundació Cañada Blanch

bonart valència - 31/03/15
BONART_180x180Baner_CarlosPazos_Bonart_180x180_v2
La sala Acadèmia del Centre Cultural La Nau acull l'exposició II Premi Adquisició Fundació Cañada Blanch, (FCB). L'acte d'inauguració ha comptat amb Juan López Trigo, president de l'FCB; Juan Viña, doctor en Medicina i membre del jurat; Olga Adelantado, presidenta de l'Associació de Galeries d'Art Contemporani de la Comunitat Valenciana (LaVAC) i el vicerector de Cultura i Igualtat de la Universitat de València, Antonio Ariño.

En aquesta segona edició el guanyador ha estat Xisco Mensua, amb l'obra Common. 2015.

La FCB amb aquest premi busca "fomentar la difusió de la cultura en general i de l'art contemporani en particular així com la tasca indispensable de les galeries d'art". I per aconseguir el seu objectiu, aquest any ha volgut mostrar al públic la qualitat de les obres que optaven al guardó, en una exposició única, amb 30 peces seleccionades per 19 prestigioses galeries com a parts especials de les seves col·leccions per optar a aquest premi.

En la primera edició, López-Trigo va assegurar que el premi naixia amb "vocació de futur" perquè "si volem que les galeries i els artistes rebin suport i se'ls posi en valor, no es pot fer només un any i de forma aïllada, així que esperem l'any que ve més propostes ". Avui, a més, totes tenen el premi de formar part d'aquesta exposició que es podrà veure a la sala més important de la Nau fins al 2 maig 2015.

Et poden
Interessar
...

GC_Banner_TotArreu_Bonart_817x88