banner-elscatala-817x88px
\

Exposicions

"Medieval Rangers" de Roberto Massó a la Galeria El Catascopio

bonart barcelona - 01/04/15
Baner_Viladot_Bonart_360x356Nial nou-180x178
Del 18 d'abril al 24 de maig es podrà veure a El Catascopio del carrer Margarit, 17 de Barcelona l'exposició Medieval Rangers de Roberto Massó.

Medieval Rangers apareix com un nou gènere. Massó aposta per una heterogènia processó de simbolismes i guerra d'eres. Retrats romànics i pop art s'uneixen sense deixar l'estètica circense i la iconografia religiosa.

L'obra completa es presenta com un artefacte únic, un còdex en què es desplega tota una processó de personatges, mags, guerrers espirituals i déus alienígenes que conformen la mitologia d'un univers retrofuturista. S'hi barregen conceptes elevats com el tractament de la violència o el ressò de la cultura clàssica en l'actualitat amb altres més pop, com els Power Rangers. A partir de la història més antiga -la lluita del bé contra el mal-, Roberto Massó fa un exercici de reflexió narrativa en què cada peça es presenta com una obra d'art seqüencial amb entitat pròpia.

Roberto Massó experimenta en les seves creacions amb el gràfic, la narrativa i el color. En la seva iconografia personal trobem traces de l'obra d'artistes com Motohiro Hayakama i Yuichi Yokoyama, les formes dels ninots d'acció o l'estètica dels ja esmentats Power Rangers.

Et poden
Interessar
...

817x88-HISTÒRIA-DE-L'ART[1]