2024 Inserció Bonart Segell IMPULSA CULTURA

Exposicions

Una exposició presenta la relació de GUINOVART amb l'illa de Menorca

Una exposició presenta la relació de GUINOVART amb l\'illa de Menorca
bonart ciutadella - 04/11/19

La Fundació Lithica-Pedreres de s’Hostal en col·laboració la Fundació Espai Guinovart Agramunt presenta l’exposició Guinovart a Lithica, que s’inaugura el proper divendres a les 18,30h a la Sala Sant Josep de Ciutadella. En la presentació de l’exposició hi participarà Laetitia Lara, presidenta de la Fundació Lithica; Maria Guinovart, presidenta de la Fundació Espai Guinovart; i Anna M. Bagur, comissariat de l’exposició i responsable cultural de la Fundació Lithica.

L’exposició presenta l’obra de Guinovart inspirada a les Pedreres de s’Hostal, que l’artista va crear l’any 2003 després d’una estada a Menorca. Un seguit de fotografies, fetes per Guinovart, que després va intervenir a mà amb pigments i accions plàstiques. Una selecció fotogràfica sobre les Pedreres i alguns jaciments Talaiòtics que per primera vegada s’exposen al públic.

Per altra banda la relació de l’artista amb Menorca, amb diverses estades (1963) i exposicions amb l’Obra Social de Sa Nostra (2001) dóna lloc a les sèries sobre Menorca i pintures on la influència de les essències mediterrànies connecten amb l’illa. Així el muntatge consta també d’obres on el llenguatge matèric, volumètric i cromàtic van de l’expressió més arrelada a la terra, fins a la sensibilitat de l’aire de la brisa marina.

bannerNial nou-180x178

Et poden
Interessar
...

Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90