BONART-817x68px-Màscara
Primeres jornades de Fotografia Contemporània a La Virreina

Notícies

Primeres jornades de Fotografia Contemporània a La Virreina

bonart barcelona - 08/04/15
La-Galeria-201602-recursNial nou-180x178
La Virreina, Centre de la Imatge, acull els dies 14, 15 i 16 d'abril les primeres Jornades de Fotografia Contemporània que organitza l'Institut d'Estudis Fotogràfics de Catalunya. Les jornades es presenten com a un espai expositiu per al debat teòric al voltant de la diversitat de principis i tendències que la fotografia artística manifesta tant en el seu àmbit com en el del món de l'art contemporani. Aquesta primera convocatòria pretén analitzar la imatge fotogràfica a partir dels següents recorreguts: de l'aura de Walter Benjamin a la fusió dels gèneres fotogràfics. Diàlegs entre la Modernitat i la Postmodernitat, entre la fotografia creativa i la fotografia plàstica. El comissariat va a càrrec del departament d'activitats culturals de l'IFEC, Carles Costa i Lorenç Raich.

El programa és el següent:

Dia 14 d'abril, 19 a 20 h., conferència de Carla Van de Puttelaar; 20 a 21 h, ponències: col·lectius The Crossing Lab i Enmedio.

Dia 15 d'abril, 19 a 20 h., conferència de José Manuel Ballester; 20 a 21 h., Ponències, Edicions An'males i Ca l'Isidret Edicions.

Dia 16 d'abril, 19 a 20.30 h., art i pensament, diàleg obert entre Mireia C. Saladrigues, artista visual; Pol Capdevila, filòsof i Manel Esclusa, fotógraf.

A la imatge, Pasatge Rijksmuseum, 2010 de José Manuel Ballester.

Et poden
Interessar
...