BannerFCC_Bonart

Exposicions

"Entre línies" de Didier Lourenço a la Galeria

\
Banner-Eggleston-180x180px_v1-catmarta-sentis-bonart-180x180
bonart - sant cugat del vallès - 13/04/15
La Galeria inaugura el 17 d'abril l'exposició de Didier Lourenço titulada Entre línies, la qual romandrà oberta fins el mes de juny. La inauguració tindrà lloc el 17 d'abril a les 19.30 h.

Entre línies es distingeix per un major ús d’abstraccions geomètriques i la descomposició dels plans en facetes, taques i línies de color. Aquests recursos combinats amb la gradació tonal, el clarobscur i el dibuix que caracteritzaven la producció anterior, han propiciat un salt qualitatiu en la seva obra cap a plantejaments més conceptuals i poètics.
Aquesta mostra, la 9a. individual de Lourenço a La Galeria, es composa de 44 olis sobre tela i 20 mixtes sobre paper que formen sèries diferents –rostres invisibles, figures en interiors imaginaris, vianants, avions i cases o animals fets amb pinces d’estendre i retalls de paper, bicicletes i cares a gran escala– que es diferencien per la manera com l’artista hi aborda el joc poètic. És important assenyalar la inclusió per primera vegada d’algunes fotografies i maquetes en tres dimensions al costat de les pintures i els dibuixos. Es tracta de la mise-en-scène d’un univers construït amb materials manipulats que, com les abstraccions geomètriques de les pintures, evoquen la realitat sense copiar-la. Assistit per la fotografia i el software, Lourenço en registra diferents punts de vista i intervencions que permeten aprofundir en l’associació d’idees i plantejaments que composen un quadre.Et poden
Interessar
...