FCC-Segell-banner4
Les dones d\'aigua de Lourdes Fisa a L\'Arcada

Exposicions

Les dones d'aigua de Lourdes Fisa a L'Arcada

Baner_CarlosPazos_Bonart_180x180_v2thumbnail_arranzbravo. general 04-2014
Del 8 de novembre al 5 de desembre de 2019, la Galeria L'Arcada de Blanes (Passeig de Dintre, 11) acull l'exposició Dones d'aigua de la pintora Lourdes Fisa.

Quan la pintura es torna atmosfera, quan es deixa el dibuix de les realitats conegudes i la llibertat de composar es l’únic fil conductor de l’expressió artística, entrem en el món de la poesia pictòrica on el traç i la matèria es converteixen en eines de comunicació sensorial sense cap més altra norma que la empatia emocional.

Com artista visual l'interessa la hibridació de diferents tècniques. En la seva trajectòria artística Lourdes Fisa ha anat desenvolupant un procés d'investigació de constant experimentació, tant tècnica com conceptual. Tècniques de gravat i estampació, pintura, dibuix, fibra de vidre, collage, manipulació de materials diversos, a través dels quals, crea una simbologia de traç, el moviment, la unitat d'allò divergent.

El seu treball busca un equilibri entre la referència i l'abstracció, entre l'espai i el temps, amb els seus mapes, recorreguts, límits i territoris. Així mateix la seva obra es considera poètica i apassionada, basada en realitats viscudes que transmeten una sensibilitat per a la condició humana.
Anna Carreras i Aubets

Anna Carreras i Aubets (Barcelona, 1977) és filòloga i escriptora. Col·labora habitualment a la premsa (El Punt, Gidona) i fa de crítica literària (Núvol, Ara Llegim). Compagina la traducció i la crítica d'art amb la creació personal. És autora de les novel·les Camisa de foc, Tot serà blanc, Unes ales cap a on, Ombres franceses, Fes-me la permanent, L'ull de l'escarabat i Halley 2042, i de diversos assaigs sobre la postmodernitat. 

Et poden
Interessar
...

Baner BonArt 817x68 Agenda Girona Cultura