818x68-Bonart-IA

Exposicions

Dénes Farkas a la galeria Alarcón Criado

Dénes Farkas a la galeria Alarcón Criado
bonart madrid - 21/04/15
La galeria Alarcón Criado presenta, del 6 de maig al 30 de juliol, A very small apotheosis, la primera mostra individual de l'artista Dénes Farkas (Budapest, Hongria, 1974) a l'Estat.
En el treball de Farkas, la possibilitat de la decisió s'ha assumit com una part essencial del procés comunicatiu, revelant així un especial interès pel fràgil i incert àmbit del llenguatge, de la comunicació i de la comprensió. Per això, el seu treball explora els límits, els bucles i les elusiones del llenguatge, així com la im / possibilitat de la traducció i la lògica de les infinites traduccions del llenguatge.

En aquesta ocasió, l'artista ha descontextualitzat una sèrie d'entrevistes realitzades a diversos filòsofs i escriptors espanyols, prenent d'aquests textos alguns fragments que després s'han traduït a l'anglès i, més tard, de nou a l'espanyol. Amb això, s'ha aconseguit cert distanciament de l'original pel que fa al seu significat. Aquestes frases acompanyen ambigües fotografies en blanc i negre que descriuen espais domèstics incerts. Així, de la combinació d'ambdós elements sorgeix una narrativa intimista, absurda i alhora abstracta, que comença en el moment en què l'espectador tracta d'interpretar la història per si mateix.
4_11_BonartCultural_180x180px_OK_29novImpremta Pages - banner-180x178

Et poden
Interessar
...