Expo Josep Coll 2022 baner
Addaya Centre d\'Art Contemporani inaugura \

Exposicions

Addaya Centre d'Art Contemporani inaugura "V7 2800"

bonart alaró - 23/04/15
Nial nou-180x178Baner_Subirachs_Bonart_360x356
Addaya Centre d'Art Contemporani presenta, del 25 d'abril al 13 de juny del 2015, V7 2800 amb els treballs de Béatrice Dacher, Jean-­?François Courtilat, Olivier David i Michel Gerson. La inauguració de la mostra tindrà lloc el 25 d'abril a les 12 h.

RDV reprèn la seva pràctica de col·?laboració amb estructures internacionals. Després de l'exposició Paradis terrenal (agost?octubre 2014) comisariada per Addaya Centre d'Art Contemporani, RDV realitza una residència seguida per una exposició a l'espai de l'estructura mallorquina. Quatre artistes són convidats: Jean-­?François Courtilat, Béatrice Dacher, Olivier David i Michel Gerson. Estan acompanyats per Léa Cotart-­?Blanco, coordinadora de la galeria RDV.


V7 2800, títol de l'exposició, és també el numero de vol de la companyia que va portar als participants de la residència.


«Avui dia no és d'estranyar veure que els artistes estan habitats per una mobilitat creixent i una cremor comunicacional en un context de reducció de distàncies espacials gràcies a les tecnologies de transport, a la seva «democratització» (cotxes individuals, avions, trens d'alta velocitat). No obstant això, en aquest context, el pensament artístic nòmada i els artistes prenen altres camins. El concepte de pensament nòmada es veu aquí com una metàfora per concebre les postures artístiques mòbils diferents en les seves organitzacions i muntatges, i alhora similars en els seus processos.», explica Fabrice Raffon, sociòleg, director de recerca de S.I.A., extracte del text El pensament nòmada i Les noves mobilitats artístiques contemporànies. 

Et poden
Interessar
...

728x90