FCC-Segell-banner4

Certàmens

Tot a punt per la vintena edició de la Fira del Rellotge

bonart sant feliu de codines - 04/05/15
180x180Eude, generic
El 17 de maig del 2015 tindrà lloc a Sant Feliu de Codines (Barcelona) la Fira del Rellotge de Catalunya que arriba a la vintena edició. Des d'un ja llunyà 1996 en què es va celebrar la primera edició per commemorar el bicentenari del campanar del poble, la Fira s’ha dedicat a activitats a temes relacionats amb el rellotge i el seu món. Aquesta 20a edició es dedicarà a El Rellotge i el Mar pel que es faran les activitats centrades en aquesta temàtica. Al Museu del Rellotge de Catalunya el dia de la Fira i els diumenges següents es podrà visitar a més de la col·lecció permanent, una gran exposició especial temàtica dedicada a El Rellotge i el Mar.

El dia de la Fira, com cada any, la Plaça de Sant Feliu s’omplirà de firaires que portaran els seus rellotges, recanvis, peces, llibres, etc... tot tipus de materials, peces, eines... relacionades amb el rellotge per vendre, canviar i comprar. Cada any un gran nombre d’afeccionats a la rellotgeria i públic curiós omple la plaça del poble i volta totes i cada una de les parades per admirar les peces o per buscar el recanvi o peça o idea que busquen.

Per completar la jornada rellotgera i en commemoració especial pel vintè aniversari, a la Plaça es podrà veure en directe, gratuït i per tots els públics l’espectacle Carilló de la Cia La Tal, que es representarà dues vegades, una a les 11.00 i una última i ja com a cloenda a les 13.30h. Aquest espectacle que barreja el mim, el teatre i el món rellotger s’ha representat per tot el món amb gran èxit i segur que farà gaudir a tothom.

Et poden
Interessar
...

Torrent_Pagès_Banner