M-CCX-TESLA-Banner-817x68px-CAT
Participació de Sant Lluc en la Nit dels Museus

Notícies

Participació de Sant Lluc en la Nit dels Museus

bonart barcelona - 08/05/15
Peral_Banner-Bonart_180x180Baner_Fontcuberta_Bonart_360x356px
L’escenògraf Josep Castells i l’artista Isidre Manils recrearan un museu viu perquè el visitant dibuixi la seva pròpia obra des de l’original al natural amb motiu de la Nit dels Museus que tindrà lloc el 16 de maig de 19 a 1 h.

Sant Lluc participa per tercer any a La Nit dels Museus posant l’accent en la seva activitat principal, la pràctica artística, i convidant els visitants a la creació plàstica.

El taller d’escenografia Castells i Planas –Creu de Sant Jordi 2015– i el pintor Isidre Manils presenten una programació per estimular la creativitat recreant un museu al natural. Es presentarà l’Olympia d’Édouard Manet i un bodegó de Jean Chardin a mida real i amb model al natural. El visitant dibuixarà una recreació de les figures, i de la model, que en el seu moment van tenir Manet i Chardin per fer la seva pròpia interpretació de les obres amb la dinamització dels artistes Isidre Manils i Gemma Nogueroles. El procés creatiu finalitzarà amb l’exposició de cadascun dels treballs a la sala d’exposicions de la institució.

La jornada estarà acompanyada per la música de Jazz & Co i la possibilitat de fer una degustació de tapes.

A la imatge, procés de treball al taller Castells i Planas per desenvolupar l’escenografia.

Et poden
Interessar
...