Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90

Notícies

La Fundació Cuixart atorga "El pinzell de Cuixart 2015" a l’Street Art de Catalunya

bonart barcelona - 08/05/15
La Fundació Cuixart presenta el premi El pinzell de Cuixart, que l’entitat atorga en reconeixement a la carrera artística dels pintors novells que pertanyen a l'escena de l’Street Art de Catalunya amb trajectòria internacional. La Fundació Cuixart i AV-Drop premien l'Street Art per l'evolució d'aquest moviment artístic, ja que els seus representants vénen a establir noves pautes en el panorama artístic actual i en el futur del mercat de l'art.
El pinzell de Cuixart significa el reconeixement de nous talents del nostre país. Així doncs aquest any 2015, en la seva primera edició, el premi ha estat atorgat a 4 artistes professionals de reconeguda trajectòria com són JLoca, Fasim, Zosen Bandido i Kram.
La cerimònia d’entrega de premis El pinzell de Cuixart tindrà lloc a les 19:30h , el dia 12 de maig, al CCCB de Barcelona, amb la col·laboració de Royal Talens. Durant l'acte es farà entrega dels guardons als premiats d'enguany (JLoca, Fasim, Zosen Bandido i Kram), i es presentarà el pla d'acció del Pinzell de Cuixart 2015-2017 dissenyat per acompanyar als artistes novells del nostre país cap a la professionalització. Abans es podrà contemplar l’exposició inèdita del cub de grans dimensions intervingut aquest passat febrer pels 4 artistes premiats que van ser seleccionats per abanderar aquest projecte pel seu talent i trajectòria. Aquest cub serà implantat a la vestíbul principal del CCCB. (Mesures 2'70x3'50 sobre tarima 1 metre).
JP_Bonart-180x180-Online_canal-mnactec-180-180

Et poden
Interessar
...

GC_Banner_TotArreu_Bonart_817x88