M-CCX-TESLA-Banner-817x68px-CAT

Notícies

El MACBA celebra la Nit i el Dia Internacional dels Museus

bonart barcelona - 11/05/15
Impremta Pages - banner-180x178Baner_Claramunt_Bonart_360x356
El Museu d’Art Contemporani de Barcelona (MACBA) celebra la Nit i el Dia Internacional dels Museus amb un cap de setmana d’activitats úniques per a públics de totes les edats. El 16 de maig amb motiu de la Nit Internacional dels Museus, el MACBA tindrà entrada lliure de 19 a 1 h de la matinada. La jornada de portes obertes, continuarà diumenge 17, de 10 a 15 h per celebrar el Dia Internacional dels Museus.

A més d’accés gratuït a totes les exposicions, de les quals es faran presentacions cada 30 minuts en l’horari de portes obertes, el MACBA oferirà un ampli programa d’activitats adreçat a públics de totes les edats. Les activitats començaran dissabte a les 10 del matí amb la venda especial de MACBABOOKS, que s’allargarà tot el cap de setmana. El podi del MACBA, s’unirà també a la festa amb la instal·lació d’un bar-terrassa a càrrec de Morro Fi dissabte de 12 a 2 h de la matinada i el diumenge de 12 a 16 h.

El públic familiar, podrà gaudir al llarg de cap de setmana del taller Què és el MACBA?, que el programa pensat per acostar l’art contemporani als més petits, proposa pel dissabte tarda i diumenge.

Habitació 1418, adreçat a joves d’entre 14 i 18 anys i realitzat en col·laboració amb el CCCB, organitzarà dissabte a la tarda el taller Renderitza el museu, i el MACBA es viu proposarà dues activitats especials: dissabte a les 19 hores un concert-visita a càrrec de l’ESMUC, i a les 21 h una coreografia de Bebeto Cidra Cía de Danza.

Et poden
Interessar
...