FCC-Segell-banner4
La Biblioteca celebra el 25è aniversari

Notícies

La Biblioteca celebra el 25è aniversari

bonart roses - 13/05/15
BanerJaumeRiba05thumbnail_arranzbravo. general 04-2014
El 16 de maig, a les 11.30 h, la Biblioteca Municipal de Roses iniciarà la celebració del 25è aniversari de la restitució dels serveis bibliotecaris a Roses, amb la realització de l'espectacle familiar “Enig-Màgic”, a càrrec del Màgic Raül. Aquesta serà la primera activitat de celebració de l'efemèride, ja que al llarg de tot l'any se'n programaran diferents actes.

La biblioteca de Roses va ser creada l’any 1952 i transferida el 1979 per l’Administració Central a la Generalitat, que donada la precarietat de les instal·lacions i l’estat lamentable del fons, la va considerar tancada. El 8 de març de 1990 es va signar l’acord de col·laboració per restablir els serveis bibliotecaris a Roses, en el qual s'establia la titularitat municipal de la biblioteca i la seva integració a la Xarxa de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya - Diputació de Girona. El 5 de maig de 1990 es va inaugurar una nova seu provisional de la biblioteca, remodelada i en nou emplaçament. L’any 1996 es va traslladar als baixos d’un edifici d’habitatges situat al carrer Pep Ventura, on es va mantenir el servei fins a la construcció del nou equipament, inaugurat el maig de 2003.

Amb motiu d'aquesta doble celebració (25 anys del restabliment del servei i 12è aniversari del nou equipament), l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament oferirà el dia 16 de maig l'actuació “Enig-Màgic”. Màgia, humor, misteri, foc, animals... Aquestes són les paraules amb les quals es defineix l'espectacle carteller del Màgic Raül.

El xou comença amb una entrada amb molt de ritme, amb què el mag ja es posa el públic a la butxaca. Dura cinquanta minuts i combina efectes parlats amb d'altres amb música, tots acompanyats, com sempre, d'una gran dosi d'humor. Com a toc final, el Màgic Raül travessarà un dels seus ajudants amb objectes punxants.

Et poden
Interessar
...

Torrent_Pagès_Banner