banner-elscatala-817x88px
Núria Duarte presenta “Mirades plenes de llum i color” a la Sala García-Tornel

Exposicions

Núria Duarte presenta “Mirades plenes de llum i color” a la Sala García-Tornel

bonart blanes - 17/05/15
Gif_Viladot_180x180_2180x180
La Sala García-Tornel, del carrer Ample de Blanes acull l’exposició Mirades plenes de llum i color de la badalonina afincada a Blanes, Núria Duarte. La mostra es podrà visitar fins al 31 de maig.

Moltes persones que ja han depassat els 65 anys i, abans o després d’aquesta edat han decidit jubilar-se, expliquen que abans que pensar que estan encarant l’última etapa d’una vida, creuen que s’obre davant d’ells i elles un nou període de temps on explorar nous horitzons, noves expectatives. Una bona prova d’aquesta perspectiva la demostra Núria Duarte, que va regentar una botiga d’embotits a Badalona fins als 61 anys, quan es va jubilar.

D’això ja en fa 7 anys, i durant aquest temps es pot ben dir que aquesta badalonina actualment afincada a Blanes ha capgirat la seva vida i s’ha dedicat a allò que sempre li havia fet il·lusió: pintar. Per poder fer realitat aquest somni, Núria Duarte va haver de fer un viatge físic i espiritual. Acompanyada del seu home, tots dos es van dedicar a agafar el tren de rodalies i anaven baixant a cada estació del recorregut per visitar i escollir quina població hauria de ser la seva propera llar.

Presentada sota el títol Mirades plenes de llum i color, la mostra recull obres on certament destaquen la lluminositat i els colors triats per a les seves composicions. Racons de Blanes que dibuixen l’imaginari col·lectiu mariner, portes i balcons tant coneguts pels blanencs i blanenques, i multitud de representacions florals que, a banda de ser pintades en fusta, llueixen en teles de coixins que també estan exposats.

L’exposició Mirades plenes de llum i color, de Núria Duarte, es podrà visitar fins al 31 de maig a la Sala García-Tornel del carrer Ample. L’horari d’obertura és de dilluns a diumenge, d’11 a 14 h i de 17 a 20 h.

Et poden
Interessar
...

817x88-HISTÒRIES-DE-L'ART-